Brânză proaspătă de vacă

Descriere
Informații nutriționale

Produsul obţinut din lapte proaspăt pasteurizat prin fermentaţie mixtă, lactică şi enzimatică, se caracterizează printr-o pastă fină, consistenţă cremoasă şi gust acrişor. Este un aliment cu o mare valoare nutritivă, ce se datorează mai întâi de toate, conţinutului ridicat de proteine aflate sub o formă uşor digerabilă, precum şi a prezenţei în compoziţia acesteia a aminoacizilor esenţiali
Ingrediente: lapte de vaca, maia, cheag
Ambalare: produs ambalat in diferite recipiente cu grmajul intre 1 kg si 15kg.
Termen de valabilitate: 14 de zile de la ambalare, la temperatura de 2-6°C

CARACTERISTICI

U.M.

CONDIŢII DE ADMISIBILITATE

Brânză grasă

Brânză slabă

Grăsime în S.U.

%

27

max. 5

Substanţa uscată totală, min

%

30

20

Aciditate,max

grade Thörner

200

210

Temperatura de livrare

ºC

2 – 6

Produse asemănătoare